8mmopDVD

laat uw oude beelden weer leven!

8mm film

Op vele zolders liggen nog de oude 8mm films. single8, dubbel8 of super8. Wil je deze echte oude beelden weer bekijken maar is er geen projector meer? Dat hoeft geen probleem te zijn, we zetten deze beelden met grote zorg, professioneel voor je op DVD, USB of HDD. Je kunt zelf een USB-stick aanleveren, wij kunnen er ook voor zorgen. Wij maken gebruik van sandisk USB-sticks die goed zijn van kwaliteit en stabiel. Deze zijn voor een betaalbare prijs verkrijgbaar bij bijvoorbeeld de action. Indien je geen HDD/SSD aan kunt leveren, kunnen wij die ook leveren. Wij leveren Toshiba HDD die ook goed van kwaliteit zijn.

Heeft u bijvoorbeeld nog 16mm film dan kunnen we deze ook voor u digitaliseren

Verder Bericht

Vorige Bericht

© 2024 8mmopDVD

Thema door Anders Norén