wat kunnen we voor u betekenen?

8mmopDVD kan uw dierbare beelden digitaliseren. U levert uw beeld- en/of geluidsdragers aan, wij zetten ze, onder eigen beheer op DVD, USB of HD. Dit gebeurt met grote zorg, daar wij weten hoe belangrijken waardevol deze beelden kunnen zijn voor u!

In principe kunnen we alle beeld- en/of geluidsdragers voor u digitaliseren…

2 gedachten over “wat kunnen we voor u betekenen?

    1. goede avond paula,

      met excuses voor de late reactie, er was een technisch probleem met de mail. desgewenst kan ik je bandjes op DVD, usb of hd zetten voor je, als dit nog niet gebeurd is. Ik zie je reactie graag tegemoet, met vriendelijke groeten en dank voor de aanvraag,
      Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *